FÅ VORE BEDSTE TILBUD PÅ BILLIG MALING I MALBILLIGT KLUBBEN

malbilligt klubbens medlemmer får løbende per mail særligt attraktive tibud på forskellige malervarer og har hver deres egen konto, hvor de kan se alle køb fra 2015 og frem.

malbilligt klubben er din mulighed for at få yderligere rabat på de i forvejen meget lave priser på billig maling af høj kvalitet fra www.malbilligt.dk. Du skal blot tilmelde dig her på siden med navn, adresse, mail, telefon, og selvvalgt kode, så er du automatisk medlem. Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen som helst.

Når vi sender til dig mails, er det reelle tilbud og værdifuld information, og vi sender langt fra hver uge.

PS: Vi giver ikke længere point for køb i klubben.  De gode tilbud får du netop tilsendt per mail, men har du point i malbilligt klubben tilgode fra 2013–2104, bliver de fratrukket dit første køb i 2015 og fremgår af din faktura. Fra 2016 kan gamle point ikke anvendes.

Kun de felter markeret med * skal udfyldes, men udfylder du resten, er de klar til dit første køb, også på et senere tidspunkt. Medlemsskab er gratis, vi deler ingen private oplysninger med andre. Der er ingen forpligtelser ved medlemsskab, kun gode tilbud per mail.

Allerede medlem?

Mistet dit password?

Tilmelding

Sådan fungerer malbilligt klubben Velkommen til malbilligt.dk´s klub for dem, der vil have ekstra billige malervarer og holdes løbende orienteret om gode tilbud, få tips og inspiration.


Du får tilsendt tilbud via mail, når du har meldt dig ind, og du kan snart se vores klub tilbud på forsiden af malbilligt.dk.

Husk at dit brugernavn skal være unik og det som du bruger til at logge ind i malbilligt klubben

Alle informationer bliver gemt på vores sikker server og bliver ikke vidergivet til tredepart.

Login Here